Retourneren

Hoe vraag ik een retourformulier aan?

U wilt uw bestelling of een deel daarvan retourneren omdat de bestelling niet is wat u ervan verwachtte? Jammer, maar uiteraard is dit geen probleem en mag u het product retourneren. Wij verzoeken u vriendelijk het product onder vermelding van uw ordernummer, naam en adresgegevens te versturen naar: info@joysieraden.nl

Na hoeveel dagen mogen producten nog geretourneerd worden?

U heeft recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Vanaf het moment van de retourmelding heeft u nog 7 dagen de tijd om het product aan ons te retourneren.

Mogen alle producten geretourneerd worden?

Producten van Joysieraden kunnen alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

Wat zijn de kosten voor een retourzending?

De kosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen € 4,00. Na ontvangst van het product zullen wij het verschuldigde bedrag minus de door ons in rekening gebrachte verzendkosten aan u overmaken. Wanneer er sprake is van een retour met slechts een gedeelte van de totale bestelling, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel teruggestort minus de door ons in rekening gebrachte verzendkosten.

Wat gebeurt er als mijn retourzending beschadigd aankomt?

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten niet beschadigd of zichtbaar gebruikt zijn en binnen 48 uur zijn gemeld. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retouren worden niet in behandeling genomen, ongeacht de reden van retour zenden.

Eventuele hieruit voor vloeiende geschillen kunnen voorgelegd worden aan de geschillencommissie via het ODR platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/